header_banner_image
Camperlandgoed Meistershof genieten van de omgeving
header_banner_image_mobile
Camperlandgoed Meistershof genieten van de omgeving
 

Camperplaats met overkapping? Ontdek onze camperport!

Ontdek onze bijzondere camperport: een camperplaats met carport. Bij aankomst staat de lounge set al voor u klaar en uw fietsen kunt u stallen in de berging met oplaadpunt voor e-bikes. Ervaar de luxe en comfort op onze campercarport!

Comfortabel onder uw eigen overkapping kunt u genieten van een fijne vakantie. Ideaal, want bij zonnig weer heeft u altijd een beetje schaduw en mocht het regenen dan kunt u toch nog even droog buiten zitten en genieten van een prachtig uitzicht op Nationaal Park Dwingelderveld.

Comfortabele camperplaats met camperport

Onze campercarport beschikt over:

  • Wateraansluiting en -afvoer
  • Elektra*
  • Gratis Wifi
  • Veranda met lounge set
  • Royale berging
  • Prive kampvuurplaats
  • Oplaadpunt voor e-bikes
  • Eenvoudig 7 dagen per week zoeken en boeken via de incheckzuil 

* 6 kWh per dag elektra inbegrepen.

Onze camperplaaten zijn het hele jaar geopend, dus ook in de winter. U kunt dan lekker lang vakantie vieren of de plaats als winterstalling gebruiken. Zo staat uw camper altijd droog en kunt u bij aankomst meteen genieten van uw vakantie. Door de royale berging staan uw fietsen gedurende uw aan- en afwezigheid altijd veilig en droog achter slot en grendel. 

Extra service van Landgoed Meistershof: heeft u net uw camper goed en wel staan en moet u toch nog even snel een boodschap doen, dan kunt u een fiets of een elektrische auto huren op de receptie.

Uitstekende faciliteiten op Camperlandgoed Meistershof

Landgoed Meistershof biedt uitstekende faciliteiten voor een geweldige vakantie. Zo kunt u gebruik maken van het ecologische en duurzame toiletgebouw, onze broodjes service en zijn er speelfaciliteiten in overvloed. In het zomerseizoen geniet u van frietjes en snacks in onze snackbar ‘Het Praathuis’.

Ook uw trouwe viervoeter is van harte welkom op onze camping. Wij beschikken zelfs over een speciale hondendouche ter verkoeling van uw hond.

Boek online snel en eenvoudig uw camperplaats op onze camperpark. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. 

Uniek gelegen naast Nationaal Park het Dwingelderveld

camperport drentheHet aangrenzende Nationaal Park Dwingelderveld leent zich uitstekend voor een heerlijk dagje eropuit in de natuur. Volg de mooiste wandel- of fietsroutes en misschien spot u dan wel de Drentse Big Five (adder, ree, das, kraanvogel en het Drentse heideschaap).

Maar er is nog veel meer te zien, te doen en te beleven in de omgeving. Zo kunnen de kinderen op safari in Wildlands Adventure Zoo en zijn er leuke dorpen en steden die u kunt ontdekken. Als afsluiter van de dag kunt u smakelijk genieten in een restaurant in Dwingeloo, op loopafstand van Camping Meistershof. Bekijk onze omgeving-pagina voor de leukste tips.

Camperplaats met overkapping in Drenthe boeken?

Wilt u onze camperport voor een langere tijd huren of meer weten over de mogelijkheden, neem dan even contact met ons op. Of boek online direct en begin maar alvast met aftellen.

Lees minder

Terug

Lees minder >

Bekijk onze prijzen en beschikbaarheid

Bekijk alle camperplaatsen

Daarom Camperlandgoed Meistershof

impression-img-1impression-mobile-img-1

Ontdek het Dwingelderveld

Camperlandgoed Meistershof is gelegen aan de rand van Nationaal Park Dwingelderveld. 

Download onze VakantieApp op uw smartphone en lees alles over de omgeving, faciliteiten en wandel- & fietsroutes.

Lees meer