header_banner_image
Camperlandgoed Meistershof Ontdek onze luxe camperplaatsen
header_banner_image_mobile
Camperlandgoed Meistershof Ontdek onze luxe camperplaatsen

Huisregels Landgoed Meistershof

Aankomst- en vertrektijden
Vanaf 13.00 uur bent u van harte welkom om in te checken op de camping. Op de dag van vertrek verzoeken we u vriendelijk om de camperplaats te verlaten voor 11.00 uur en uw afval te deponeren in de containers.

Nachtrust
Na 22.30 uur vragen we u om zo stil mogelijk te zijn op de camping. Uiteraard kunt u gewoon nog voor uw camper een drankje drinken, maar houdt wel rekening met de buren.

Afval:
Wilt u uw afval zoveel mogelijk scheiden? Bij de entree staan containers voor GFT, glas, blik, batterijen en een chemobox.

Honden:
Honden zijn van harte welkom. Achter de camping kunt u uw hond uitlaten, of op het hondentoilet op de camping. Het is voor uw hond niet zo fijn, maar op ons landgoed moet uw hond wel zijn aangelijnd. Ook vragen we u om plastic zakjes bij de hand te houden en de hoge nood ongelukjes op te ruimen.

Schotel-Antenne:
Het plaatsen van een schotelantenne is alleen toegestaan op uw eigen plaats.

Slagboom:
De slagboom is gesloten tussen 22.30 uur en 7.30 uur, uitrijden is dan uiteraard wel mogelijk. Let op, wanneer u de camping verlaat, kunt u pas na 30 minuten de camping weer  oprijden.

Plastic buitenkleed
Omdat we de gasten die na u op de camperplaats verblijven ook graag een groene plaats willen bieden, vragen we u om geen plastic vloerkleden en/of tenttapijten te gebruiken voor de camper.

Bijzettent en voortent
Op de Standaardplaatsen is het niet toegestaan om een voortent of bijzettent te plaatsen. Een luifel is uiteraard geen enkel probleem. Wilt u wel graag een tent plaatsen, reserveer dan een Comfortplaats waar u net wat meer ruimte heeft rondom de camper.

Samen slim omgaan met energie
We vragen u om het gebruik van de airco in de camper te beperken. Niet alleen om energie te besparen, maar ook om geluidshinder voor andere gasten te voorkomen.